Minecraftowy świat Tigriska ! (Let's Play, Timelapse) !
Strona 1 z 1
Witam , jest to moja seria na którą gorąco zapraszam . W tej serii będę budował budowle po swojemu a także będą przygody związane z The End itp. Jest na razie 1 odcinek bo nie wiem czy dalej kontynuować i czy komuś się spodoba lecz mam nadzieję ,że ktoś polubi moje filmiki . Tu jest link do kanału : [You must be registered and logged in to see this link.] !
Ps. Odcinki są w HD i będą wychodzić co tydzień może trochę wcześniej , piszcie w komentarzach czy seria może być i czy dalej mam ją kontynuować , w tych odcinkach będę budował budowle klimatyczne i realistyczne czyli takie które istnieją w naszym prawdziwym świecie . Będą to bardziej średniowieczne budowle.
Pierwszy odcinek :
Ps. Odcinki są w HD i będą wychodzić co tydzień może trochę wcześniej , piszcie w komentarzach czy seria może być i czy dalej mam ją kontynuować , w tych odcinkach będę budował budowle klimatyczne i realistyczne czyli takie które istnieją w naszym prawdziwym świecie . Będą to bardziej średniowieczne budowle.
Pierwszy odcinek :
Tigrisek- User
- Liczba postów : 3
Minecraftowy świat Tigriska ! ( Let's Play , Timelapse ) !
A tutaj drugi odcinek w którym zwiedzamy jaskinie , mam nadzieję , że wam się spodoba . Link do kanału : [You must be registered and logged in to see this link.]
Drugi odcinek :
Drugi odcinek :
Tigrisek- User
A tutaj trzeci odcinek w którym już budujemy dom , według mnie ten dom jest bardzo realistyczny . Link do kanału : [You must be registered and logged in to see this link.]
A tu taj trzeci odcinek :
A tu taj trzeci odcinek :
Tigrisek- User
Similar topics
» Imperial Lands [Zapowiedz][Luncher!][RPG][Orkowie Vs Elfy][Piekny Świat]
» Serwery-minecraft [Role-Play][Survival][24/7]
» Serwery-minecraft.pl [Role-play][Survival][No-premium][Premium][24/7]
» Serwery-minecraft [Role-Play][Survival][24/7]
» Serwery-minecraft.pl [Role-play][Survival][No-premium][Premium][24/7]
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: